Door een technisch hoogstandje worden er geen bollen gevormd maar lange slierten in spiraalvorm. De grootte van de ketel is bepalend voor de lengte van het gebakken resultaat.
Met suiker en kaneel bestrooid gaan ze verknipt per
“ meia dúzia”voor vijf euro van de hand.
Ik ken mensen die al jaren belust zijn op deze delicatesse maar er niet in slagen hun verlangen te stillen. Voor hen dit simpele recept.
De werkwijze of een meer verfijnd recept op verzoek. varzearte@sapo.pt
Receita:
250 gr. de farinha com fermento
0,5 L. de água
Sal refinado
Açúcar e canela para polvilhar
Ik ken mensen die al jaren belust zijn op deze delicatesse maar er niet in slagen hun verlangen te stillen. Voor hen dit simpele recept.
De werkwijze of een meer verfijnd recept op verzoek. varzearte@sapo.pt
Receita:
250 gr. de farinha com fermento
0,5 L. de água
Sal refinado
Açúcar e canela para polvilhar
Geen opmerkingen:
Een reactie posten